Uutiset ja tiedotteet

(Uusimmat ylimpänä)

2013

TIEDOTTAMINEN
Seuralla on kaksi sähköistä tiedotuskanavaa:
- Tämä webbisivusto
- Facebooks-sivusto ' https://www.facebook.com/turuntyovaenpursiseura '

Koska kaikilla ei aina ole mahdollisuutta avata tietokonettaan, on toivottavaa, että jäsenet tiedottavat toisilleen asioista myös sanallisesti.
On harkittu myös seuralaisten sähköpostiosoitteiden keräämistä ja käyttöönottoa tiedotuksessa esimerkiksi sellaisissa tilanteissa, joissa nopeasti tarvitaan talkoovoimia.

Julkaisutoimikunta ottaa mielellään vastaan näkemyksiä ja parannusehdotuksia kaikkien tiedotuskanavien tehostamiseksia ja ulkomuodon parantamiseksi. Mikäli julkaisutoiminta kiinnostaa, on toimikunnassa aina tilaa vielä yhdelle. Jo nyt voi sitäpaitsi alkaa terottaa sulkakynäänsä seuraavaan vuosikirjaan toimitettavia artikkeleita varten.

Jos sinulla on vanhoja valokuvia seuran toiminnasta, ilmoita niistä johtokunnalle. Myös lyhyetkin kertomukset kiinnostavat.TALKOOT
Vuoden 2013 maanantaitalkoot ovat loppuneet. Lauantaisin järjestetään vielä talkoita saaren talvikuntoon saattamiseksi.

Tänä vuonna talkoot ovat onnistuneet pelättyä paljon paremmin. Osallistujia on ollut kiitettävän paljon, jolloin työt on saatu tehtyä reippaasti ja on saatu aikaan paljon valmista.

Erityisinä kohteina tulee mieleen ensinnäkin veneiden pesualue, joka oli välttämätön 'vanhan suulin' rakentamisen kannalta. Valutalkoot 16.9 onnistuiva hyvin sateesta huolimatta. Paikalle oli saapunut 18 seuralaista, joiden toimesta 3 kuupallista betonia muotoutui päivän mittaan reippaasti nosturin eteen veneiden pesualueeksi.

Toinen suuri kohde, joka on odottanut toteutumistaan jo vuosia, on uusi mastoteline, joka helpottaa huomattavasti mastojen säilytystä ja korvaa vanhan, joka oli palvellut jo lähes 30 vuotta.

Kolmantena mainittakoon lautan hiekkapuhallus ja maalaus, johon Meriseura Turku antoi merkittävän panoksen luovuttamalla hallinsa ja kalustonsa korvauksetta käyttöön.

Maanpään puolella jouduttiin vaihtamaan laiturin kiinnitysankkurin ketju vanhan katkettua. Piiparkarille kuljetettiin uusi kiuas. Päärakennuksen meren puoleinen julkisivu remontoitiin.
Näiden selvästi näkyvien kohteiden lisäksi on tehty paljon työtä seuran 'näkymättömän' ylläpidon eteen, esimerkiksi polttopuiden käsittelyä, siivousta, materiaalin hankintaa ja roudausta sekä tilaisuuksien ja kilpailujen järjestämistä.

Naistoimikunta on tehnyt lukemattomia työtunteja talkoiden ja erilaisten tilaisuuksien taustalla.

Kiitokset kaikille osallistuneille !

Puheenjohtaja pyysi talkoisiin osallistuneita ilmoittamaan hänelle kiinnostuksensa talkoosaunaan tai vastaavaan tilaisuuteen osallistumiseen. (mainitse kaverillesikin)TALKOOT
Ma 16.9.2013 18:00 Betonivalun valmistelutalkoot

Ti 17.9.2013 10:00 Betonivalu
Talkoot aloitetaan jo 10:00, jotta valu saadaan tehtyä normaaliin työaikaan.
Betoni on huomattavasti kalliimpaa työajan jälkeen.
Varaa mukaan valuhommiin sopivat vaatteet ja varusteet.

Veneiden talviteloille saaminen riippuu näistä talkoista. Mastoja ja veneitä ei päästä nostamaan, ennenkuin talkoot on tehty.Tiedottaminen seuran jäsenille
Vuosikirja ja muut paperilla ilmestyvät tiedotteet ovat liian hidas keino saada tiedotteita seuran jäsenille. Siksi johtokunta toivoo, että seuralaiset kävisivät näillä verkkosivuilla.
Erityisesti tämä Uutiset/Tiedotteet -sivu on tässä mielessä tärkeä.
Asian helpottamiseksi pääsivulla ttps.fi on kyseisen linkin alla näkyvissä päivämäärä, jolloin sivua on viimeksi päivitetty.

Tekemisen puutteesta kärsiville olisi aina tarjolla mahdollisuus osallistua talkoisiin. Voisimme miettiä mahdollisuutta kerätä halukkaiden seuralaisten sähköpostiosoitteita ja lähettää kutsuja talkoisiin.FACEBOOK
Johtokunta on varovasti ja kokeiluluontoisesti luonut seuralle Facebook-sivut osoitteessa https://www.facebook.com/turuntyovaenpursiseura.

Sivusto on tätä kirjoittaessa vielä raakile ja kaipaa näkemyksiä käyttäjiltä.

Seuran sihteeri luovuttaa mielellään valtikkansa Facebook-sivuston ylläpitäjänä henkilölle, joka uskoo kykenevänsä hoitamaan tehtävän tyylikkäästi, innostavasti ja demokraattisesti.TALVISÄILYTYS
Muista jättää talvisäilytysanomus viimeistään 02.09.2013 !

Saapuneet talvisäilytysanomukset on käsitelty johtokunnan kokouksessa 04.09.2013 ja niiden perusteella on laadittu suuntaa-antava karttapohja.

Muistathan, että kaikkien veneet pitää saada mahtumaan saarelle. Tilaa ei ole lainkaan liikaa, joten veneet pitää asettaa mahdollisimman tiiviisti.
Epäselvissä tapauksissa on parasta kääntyä johokunnan puoleen.


VENETSIALAISET PERJANTAINA 16.08.2013
Ilmoittaudu maanantaihin 12.08.2013 mennessä Venetsialaisiin Annelle 040 826 9899. Pääsymaksu 20€
Ilta alkaa kipparikokouksella klo 18:00.


TTPS:n uusi T-paita
T-PAITOJA ON NYT NÄHTÄVILLÄ (26.07.2013)
Näytekappaleet ovat näytteillä juhlasalin pöydällä.
Paitoja voi ostaa johtokunnan jäseniltä. Varasto on Piiparkarilla johtokunnan huoneessa.
Lopullinen hinta on vielä sopimatta, mutta ensimmäiset paidat menevät hintaan 18€/kpl. Hintaa tullaan viela miettimään, jotta Seuralle jäisi hieman tuottoa. Kaikki tuotto käytetään TTPS:n toimintaan.

Pursiseuran mallistoon on tullut uusi T-paita
Paidan kuvan on muotoillut Heidi Mustalahti opiskelijatyönä
Paitoja tilataan sitä mukaan, kuin saamme asiasta pyyntöjä
Asiasta lisää toisaalla (PDF)Talkoot Kuuselassa 20.4.2013
Talkookausi on taas aluillaan. Tänä vuonna aloitetaan Kuuselassa rakentamalla portti venelaiturin kulkusillalle. Toisena kohteena on vajarakennus, jonka perustukset ovat pettämässä. Rakennusta kohotetaan sen verran, että voidaan rakentaa tarvittavat korotusosat.
Muutakin pikkupuuhaa on taas odottamassa tekijöitään.

Vuosikirja työn alla
Lehtitoimikunta ottaa taas mielellään vastaan jäsenten kirjoitelmia lehteen.
Jos sinulla on sopiva kirjoitelma voit lähettää sen sähköpostilla Sarille (sari.vaihinen(at)ttps.fi). Kirjoitusasua muotoillaan ja valokuvia sijoitellaan lehteen sopivaksi taittajan toimesta, joten lähetä teksti muotoilemattomana MSWord tai Notepad -yhteensopivana dokumenttina. Pienet kirjoitusvirheetkin tulee korjattua siinä samalla.

Myös mahdollisista mainoksista kannattaa ilmoittaa. Mainostuloilla voidaan pitää seuramme jäsenmaksut kurissa. Myös mainoksista ilmoitus Sarille. Mainosten hinnat ovat:
Takasivu 120 , kokosivu 85 , 1/2 sivu 55 . Mainossopimusta varten on olemassa valmis kaavake, jonka saa pyytäessä Sarilta. Mainokset tulee toimittaa julkaisuvalmiina PDF, JPG, PNG taiWord -dokumentteina. Lehtitomikunnalla ei ole valmiuksia mainosten laatimiseen.


VUOSIKOKOUS 13.02.2013

Vuosikokous pidetään 13.02.2013 klo 18:00 lounasravintola Marunassa.
Turun Työväen Pursiseura Ry