Uusi johtokunta on kokoontunut ensimmäisen kerran. Jäsenistöä koskevia asioita oli muun muassa seuramaksujen tarkastelu. Päätimme korottaa kesäsäilytys maissa maksua. Edellinen hinta oli 200€ ja uusi hinta on kaudesta 2022 alkaen 250€. Ilman johtokunnan lupaa maksu on 2 kertainen. Talvisäilytys päättyy muistaakseni juhannuksen jälkeen, sitä ennen pitää ilmoittaa jos vene jää ylös. Näin pääsee halvemmalla.

Seura on miettinyt mobiilimaksamisen asiaa ja selvitys siitä valmistuu toukokuun alkuun menessä. Mobiilimaksulla voisi tällöin maksaa liput, seuratuotteet, kausisaunan yms. Pankkikortteja ei varmaankaan tulla käyttämään. Mutta tämä varmistuu toukokuussa, silloin siitä lisää.

Uutena maksuna kokeilemme saunomiseen kausimaksua Piiparkarille. Koskee vain siis Piiparkaria, Pitkäkarin saunomiset ovat edelleen 2€ henkilö. Kausimaksu sisältää saunomiset venekohtaisesti, perheen jäsenten kesken, koko purjehduskaiden. Jos veneessä on perheen ulkopuolisia saunojia, heistä maksetaan edelleen 4€ maksu. Veneeseen tulee tarra merkiksi siitä että veneen omistajalla on oikeus käyttää saunaa perheensä kanssa. Tarroja voi lunastaa johtokunnan jäseniltä toukokuun alusta alkaen joka talkoopäivä. Hintaa tarralla on näin aluksi 50€ per purjehduskausi. Lunastajille lähetetään lasku spostiin. Ken ei halua lunastaa kyseistä tarraa, merkitsee hän käyntinsä ja henkilömäärän vanhaan tapaan saunakirjaan. Tällöin käynti on 4€ henkilö. Tätä kausimaksu käytäntöä varmasti vielä viilataan ja sitä tullaan seuraamaan miten se sujuu käytännössä. Ylilyönteihin puututaan, kuten koko päivän kestävään saunomiseen. Saunassa käydään ja sitten krillataan ja syödään, ei saunomisen aikana/välissä. Mennään maalaisjärjellä eteenpäin, eiks joo.

© Turun Työväen Pursiseura ry