Nuorisotoiminta

Ajankohtaista:

 

Vuoden 2022 nuorisotoiminnan suunnittelu on alkanut. Kiinnostunee ottakaa yhteys junioripäällikköön: 1mikko.jokela(at)gmail.com

[”66.77402″,”33.22598″ _i=”6″ _address=”6” /][”32.04595″,”18.05983″,”16.06139″,”33.83284″ _i=”7″ _address=”7″ /][1454,1453,1452,1451,1450,1294,1029 _i=”8″ _address=”8” /]

Turun Työväen Pursiseura ry:n nuorisotyön yleisperiaatteet.

Lasten ja nuorten purjehdusharrastuksessa tärkeintä on omista lähtökohdista mukana oleminen, vapaaehtoinen osallistuminen ja turvallisuus.

Jokaisen nuoren on saatava yksilöllistä, tasapuolista ja oikeudenmukaista kohtelua omien lähtökohtiensa ja tavoitteidensa mukaisesti.

Juniorityöllä luodaan edellytykset harrastaa että kilpailla kaikilla tasoilla kansallisesti ja kansainvälisesti.

Turun Työväen Pursiseura ry osallistuu omalla panoksellaan yhdessä muiden pursiseurojen kanssa purjehdusharrastuksen kehittämiseen Suomessa.

Seuran tavoitteena on tarjota jokaiselle purjehduksesta kiinnostuneelle mahdollisuus harrastaa itselleen sopivalla tasolla ja tavalla, sekä edellytykset harrastamisen jatkumiselle hänen omilla ehdoillaan.

Toiminnan periaatteisiin kuuluu kanssaihmisten ja sääntöjen kunnioittaminen, terveelliset elämäntavat sekä iloinen ilmapiiri purjehduksen parissa.

Seuran veneiden käytön pelisäännöt:

Veneet ovat arvokkaita, joten niitä tulee käsitellä kuin ne olisivat omia.

Näillä pelisäännöillä veneet pysyvät hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään:

• Ilmoita heti vaurioista tai puutteista valmentajalle tai ohjaajalle.

• Harjoituksien päätyttyä vie vene sille kuuluvalle paikalle ja vie peräsin, köli ja purje niille varatuille paikoille.

• Venettä saa liikutella maalla vain rantakärryllä

• Ensisijaisesti veneet ovat harjoituskäytössä, mutta niitä voidaan käyttää myös kilpailuissa. Luvan veneiden käyttöön kilpailemiseen antaa junioripäällikkö.

• Luvan veneiden lainaamiseen tai vuokraamiseen muihin kuin seuran järjestämiin tilaisuuksiin antaa junioripäällikkö tai seuran johtokunta.

© Turun Työväen Pursiseura ry

%d bloggaajaa tykkää tästä: