Kiinnostaako jäsenyys seurassa?

Ei purjehtiakseen tarvitse suunnatonta pääomaa, vaan se voi olla muidenkin kuin varakkaiden harrastus. Pidämme seuran jäsenien maksut kurissa. Tosin se vaatii jäseniltä omatoimisuutta, esim. veneiden nostot ja laskut tehdään omalla telakalla talkoo työnä. Seuran rakennuskannan, laitureiden ja ympäristön kunnossapito vaatii myös jäsenten panosta. Eri alojen ammattihenkilöt ovat tervetulleita. Kiinnostaako jäsenyys seurassa?

Seuratoiminta on YHDESSÄ tekemistä.

Seuran jäsenen kertomaa:

”Kun lasken veneeni veteen, siinä on vähintään viitisen henkeä auttamassa, periaatteessa voisin vain katsella päältä, kun palvelu pelaa.
Kun siirrän pukkini, sitä kantamaan löytyy kuusi jannua, vaikka olisin yksin. Toki sitten samalla kannan omani lisäksi pari muutakin pukkia paikoilleen.
Venesatamaani vartioidaan joka yö. Hirvittävä hinta tästä on, että joudun itsekin vartioimaan muutaman yön kesässä.
Kun mastoa laitetaan paikoilleen, lisäkäsiä ja kokeneiden neuvoja on lähes aina tarjolla.
Jos veneeni kiinnityksessä ilmenisi jotain ongelmaa poissa ollessani, on hyvin todennäköistä että saisin siitä puhelinsoiton tai Whatsapp-viestin.

Purjehduskauden aikana voin nostaa veneen ylös pestäkseni pohjan. Seuran nosturilla ilman, ettei tarvitse kaivaa lompakkoa.
Kun olen menossa outoon satamaan, jonka syvyydestä en ole varma, vastaus yleensä löytyy siitä 100 metrin säteeltä omalta veneeltäni. Aina löytyy joku joka tietää. Saatan kuulla jopa jonkun ihan uudenkin vinkin paikasta, josta en edes tiennyt.
Varsinkaan esim. Juhannuksena ei todellakaan jaksa mennä johonkin nauvoon kuuntelemaan nuorison biletystä. Silloin on mukavaa, kun on oma saaritukikohta saunoineen kaikkineen, jossa vielä kaikki muut ’asukkaat’ osaavat käyttätyä.
Satamassani on muuten mastonosturi ja sydäniskuri (defibrillaattori). Kaupungin paikoilla?
Kun tarvitsen jotain uusia varusteita, arvatkaa kysynkö kokemuksia täältä vai jostain toisesta paikasta.
Jos sattuu ilmastointiteippi, myrkkymaali, hiomapaperi tms. mitä vaan loppumaan akuutisti, 100 metrin säteeltä löytyy lainaksi. Tietenkin laina täytyy aina maksaa takaisin.
Painepesuria sun muita työkaluja on käytettävissäni vaikka en ole sellaisia itse ostanut.
Seuratoiminta on YHDESSÄ tekemistä. Jäsenyys maksaa, mutta seura ei tuota voittoa, joka ikinen sentti käytetään yhteisesti sovittuun toimintaan, josta joku osa hyödyttää yksiä, toinen osa toisia. Aika iso osa hyödyttää kaikkia.
Ennen kaikkea seurassa on muita purjehtijoita, joiden kanssa yhdessä tekeminen on mukavaa.”

Turun Työväen Pursiseura on jäsentensä kaltainen ja tavoitteenamme on tarjota heille parhaat palvelut ja toiminta. Yhteisöllisyys on meille tärkeää. Uudet jäsenet ovat meille tervetulleita.

Jäseneksi Turun Työväen Pursiseuraan

Jos haluat liittyä jäseneksemme, täytä oheinen jäsenhakemuslomake http://ttps.fi/wp-content/uploads/2019/06/jasenhakemus.pdf ja lähetä se Turun Työväen Pursiseuraan (johtokunta(at)ttps.fi). Suosittelijoita et tarvitse, mutta kerro, miksi haluat liittyä seuraan. Jäsenyyden hyväksyy seuran johtokunta. Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenyydestä ja seuran toiminnasta, ole yhteydessä puheenjohtaja Jari Lehtoon, jari.lehto(at)ttps.fi, puh. o40 7015033.